ZAKAJ SODELOVATI Z NAMI? KAKŠNE SO PREDNOSTI? KAJ PRIDOBITE?

             

PERSONALIZIRANO KREIRANE NEGE IN PRODUKTI

Vsaki stranki lahko ponudite popolnoma personaliziran in nalicu mesta ustvarjen tretma. Prav tako, lahko vašo nego doma nadaljujejo z galenskimi pripravki.

VISOKO TEHNOLOŠKO RAZVITI PRODUKTI

Vsi naši produkti vsebujejo šest ključnih sestavin; kozmocevtike, fitocevtike, kronokozmetiko, neurokozmetiko, kozmetogenomiko in peptidno kozmetiko. Naslovili boste lahko čisto vsa stanja kože.

VEGANSKI IN HALAL CERTIFIKAT

RHEA Cosmetics je edina kozmetika, ki se lahko pohvali s HALAL certifikatom, kar pomeni, da ne uporabljamo alkohola v nobenem koraku priprave naših izdelkov. Prav tako so vsi naši izdelki veganski in niso testirani na živalih.

Bio - rekunstrukcijsko nalaganje je eden ključnih korakov RHEI-nih neg. S tem postopkom dosežemo maksimalno vpojnost sestavin med profazami.

Naše nege so sestavljene iz številnih manjših in večjih postopkov, ki jih izberete po skrbni analizi kože. Na izbiro imamo 13 profaz in 12 prokompleksov - visoko koncentrirani koktejli čistih učinkovin.

 

Prokompleksi povečajo učinek profaz in delujejo na celični ravni. Ustvarimo lahko več kot trideset milijard različnih neg.

POSTANITE DERMOTEHNOLOGINJE. 

RHEA Cosmetics ponuja številna izbraževanja in treninge. Poučili vas bomo o tipih kože, kožnih stanjih in kako jih izboljšati. Hkrati vam nudimo stalno podporo pri komunikaciji s strankami, prodajnih tehnikah, reklamnem materialu in smo vam vseskozi na voljo.

študije opravljene na

dveh univerzah

VAŠA NEGA V STRANKINEM VSAKDANU. 

Ker verjamemo v celosten pristop, se naše nege ne zaključijo na vašem pragu. Galenske tretmaje bodo vaše stranke lahko odnesle domov v obliki galenskih, po meri narejenih, produktov. Naše kreme so multifunkcionalne. Dofuncionaliziramo jih po lastni želji in preferencah v obliki B - DOSE. Čiste učinkovine, ki delujejo na celični ravni.

KREMA  + SERUM = 2           KREMA + B-DOSE = 10

Tudi pri tretmajih za telo uporabljamo bio - rekunstrukcijsko nalaganje. Tako prodremo vse do mišic, izboljšujemo tonus kože, pojavnost in opaznost celulita, ter pomagamo preoblikovati telo. Ker uporabljamo samo čiste sestavine, so tretmaji izjemno stimulativni in učinkoviti.

KDO NAM ZAUPA?

RHEAlistic Beauty by DarkaSpa

ROI spa&medico

Kozmetika MKS Koper

SARUNA wellness&fitness clubs

SKIN SPA Celje

A kozmetika Domžale - butični salon lepote

MEDICINSKO ESTETSKI CENTRI

DELOVNI ČAS

Delovni čas je po dogovoru. 

Po telefonu smo dosegljivi vsak delavnik med 9. in 20. uro.

Za več informacij in rezervacijo termina nas pokličite na +386 51 771 881 ali pišite na dermosfera.si@gmail.com.

Vse cene vključujejo DDV.

KONTAKT

RHEAlistic Beauty by DarkaSpa

 

Na skali 7

4000 Kranj

 

+386 51 771 881

dermosfera.si@gmail.com

DARILO OB VSAKEM NAKUPU

BREZPLAČNA POŠTNINA

ZA NAROČILA NAD 99€.

Splošni pogoji poslovanja

Pogosta vprašanja

DarkaSpa © 2020 | Vse pravice pridržane. Uredila T.M.