top of page

Moji začetki segajo v leto 2006, ko sem se podala v svet kozmetike in lepote, saj sem želela vsem, ki imajo težave predvsem s kožo, pomagati, dokazati, da je ob pravilni skrbi in negi, koža lahko sijoča, zdrava, napeta, mladostna vsak dan. 

Kozmetika zajema sicer veliko področij, vendar sem se sama, glede na to, da sem v svojih najstniških letih imela stalne težave s kožo obraza (akne, pigmentacije, občutljiva koža,…) in da nisem našla kozmetičarke, ki bi mi znala pomagati, odločila, da sama raziščem to področje, najdem strokovnjake, ki mi bodo na tej poti pomagali, da bom znala mojim strankam kar se da najbolje pomagati, dosegati čim hitrejše rezultate in jim nadalje tudi svetovati, kako vzdrževati in varovati kožo v vsakdanjem življenju.

IMG_3236.jpg
95708059_677541109481352_772810918598384

Leta 2010 sem odprla salon lepote in dobrega počutja DARKA SPA. Občutki, ko imaš nekaj svojega, so bili nepopisni, vendar sem se zavedala, da je to šele začetek zelo velike in pomembne poti, saj želim svetu doprinesti veliko več kot le pomagati strankam do boljšega počutja. 

Ker sem perfekcionistka po duši, nenehno v raziskovanju, nabiranju novih znanj, sem ugotovila, da želim moja znanja morda nekoč prenašati naprej, predavati, učiti…to so bile moje želje, ki so pa zelo kmalu postale resničnost. Šla sem v tujino, po nova znanja, nove začetke, sodelovati sem začela z distribucijskim podjetjem iz Bologne in postala brand managerka in trainerka za Slovenijo in Avstrijo.

Svoja znanja in izkušnje stalno nadgrajujem, delim naprej ogromno lepotnim terapevtkam tako doma kot v tujini, vsak nov salon ali wellness, ki ga odprem pa je darilo, potrditev, da delam dobro in da sem sledila sebi in svojemu srcu. Vse te izkušnje vsekakor doživljajo tudi stranke mojega salona, saj je nivo postopkov na najvišji ravni.

2017 sem postala specialistka DERMOTEHNOLOGIJE, kar pomeni popolno spremembo načina tretmajev za obraz in telo, v skladu z nadgradnjo se je spremenilo tudi ime salona v RHEALISTIC BEAUTY BY DARKA SPA. 

Preusmerila sem se na celostno pomlajevanje in vzdrževanje dobre psiho-fizične zunanje in notranje kondicije telesa in duha ter reševanje različnih problematik kože obraza (fotopoškodbe, gube, akne, občutljiva koža, dermatitisi, …) in telesa (celulit, maščobne obloge, upad tonusa, postarana koža…). 

Kot podporo vsem terapijam, ki jih izvajam, sem uvedla tudi prehranska dopolnila, s katerimi še podpremo delovanje vseh postopkov, po končanih terapijah v salonu pa vas usmerim v pravilno nego v domačem okolju, saj želim, da dosežene rezultate čim dlje vzdržujete.

Moj namen in izziv je izboljšanje izgleda vaše kože, sijoč, mladosten videz, napeta koža obraza in telesa, v kateri se boste počutili izvrstno. 

VSAKA KOŽA JE EDINSTVENA. IN ZATO ZAHTEVA EDINSTVENO (INDIVIDUALNO) NEGO. IN PRI NAS STE DELEŽNI TOČNO TEGA IN ŠE VELIKO VEČ.

Srčen pozdrav in topel objem,

 

Darka

95703272_260444015007850_873939344953652
bottom of page