top of page

Splošni pogoji poslovanja

Spletna trgovina deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Z oddajo naročila potrujete, da ste seznanjeni z vsemi navedenimi pogoji na tej strani ter da se z njimi v celoti strinjate.

Cene in podatki

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Omejeno veljavnost imajo le izdelki, ki so v akciji. Akcija traja do odprodaje zalog ali do navedenega datuma.

Vse cene so v EUR, DDV je vključen.

Kljub izjemnemu trudu, možnost napak ni izključena. V redkih primerih obstaja možnost, da ne uspemo pravočasno spremeniti cene, opisa izdelka, roka dobave. V teh primerih vas o spremembi takoj obvestimo, ponudimo možnost preklica ali rešitve, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Nakupovanje 

Nakupovanje v spletni trgovini poteka 24 ur na dan, nemoteno vse leto, vse delovne dni.

Izdelke odlagate v nakupovalno košarico, kjer lahko kadarkoli spremenite količino izdelkov, dodate ali izbrišete izdelek. Izpisan je strošek dostave, ki znaša 3,5€.

Če želite plačati po predračunu, to označite in vam ga bomo posredovali.

Nakup zaključite s klikom na blagajno. Vnesete potrebne podatke za dostavo in nato podrobnosti o načinu plačila. Vaše naročilo je oddano, ko se vam odpre zahvalna stran. Po oddaji naročila prejmete e-sporočilo, da je naročilo sprejeto in kdaj bo odposlano (najaksneje v treh delovnih dneh).

O morebitni spremembi ali preklicu nam pišite na dermosfera.si@gmail.com

Blago pripravimo in odpošljemo v dogovorjenem roku. Naročilo je osnova za izdajo računa, ki je hkrati pogodba med kupcem in ponudnikom. Vse pogodbe so shranjene.

Načini plačila

Spletna trgovina sprejema naslednje načine plačila:

  • plačilo po predračunu. Po pošti ali na e-naslov vam pošljemo predračun. Po prejemu nakazila na naš transakcijski račun, ki nam ga nakažete na podlagi predračuna, paket odpošljemo najkasneje v dveh delovnih dneh. 

  • plačilo po povzetju. Naročeno blago plačate ob prevzemu, z gotovino. Ob prevzemu morate biti vedno osebno prisotni. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna dodaten strošek v vrednosti 1,05€ (poleg poštnine v višini 3,5€).

  • preko bančnega poslovanja.

Do končnega prejema plačila je blago v lasti Darka Puc s. p. 

Pakiranje in dostava

Stroški pakiranja in dostave enega paketa na naslov v Sloveniji znaša 3,5€. Če plačate po predračunu, se izognete plačilu provizije, ki vam ga zaračuna Pošta Slovenije v višini 1,05€ v primeru plačila po povzetju.

Dobavni rok

Priprava vašega blaga se začne takoj, ko prejmemo potrdilo o naročilu. Blago se odpošlje v roku dveh dni po prejemu plačila.

Odstop od pogodbe oz. vračilo nakupa

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov imate od prevzema paketa 14 dni časa, da odstopite od pogodbe. To naredite tako, da nam pošljete sporočilo na dermosfera.si@gmail.com. V sporočilu ni potrebno navesti razloga, zakaj odstopate od pogodbe. 

Blago lahko v roku 14 dni od prevzema vrnete tudi brez predhodnega obvestila.

Blago vrnete na naslov : DarkaSpa, Na skali 7, 4000 Kranj.

Šteje se, da je vrnitev pravočasna, če je pošiljka oddana v roku 14 dni po prevzemu paketa. Edine stroške, ki jih nosite, so stroški poštnine izbrane dostavne službe. 

Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, v originalni embalaži. 

Ob vračilu blaga lahko zahtevate povrnitev denarja, dobroimetje ali drug izdelek.

Nismo dolžni sprejeti izdelkov z odkupnino, ali izdelkov, ki ne sledijo tem splošnim pogojem. 

Veseli bomo, če nam sporočite, zakaj od pogodbe odstopate, saj si želimo poslovati samo najbolje.

Pravica do odstopa v primeru naročila

Pridržujemo si pravico, da izjemoma deloma ali v celoti odstopimo od pogodbe, če naročenih izdelkov zmanjka (in je čakalna doba daljša, ali jih ni mogoče več naročiti), če naročilnica ni pravilno izpolnjena ali je prišlo do napake v ceniku. V takšnih primerih vas bomo obvestili po e-pošti in poiskali najboljšo možno rešitev.

Poškodbe izdelka med dostavo

Če je prišlo do poškodbe izdelka med dostavo, se obrnite na Pošto Slovenije. V kolikor sumite na morebitne poškodbe, pošiljko preglejte takoj ob prisotnosti poštarja. Kasnejših reklamacij Pošta Slovenije načeloma ne upošteva in tudi mi vam ne moremo pomagati. Poškodbe zabeležite v obrazec, ki ga je poštar dolžan predložiti in podpisati, paket in poškodbe lahko tudi slikate, saj se tudi to upošteva kot dokaz.

Varovanje osebnih podatkov

DarkaSpa ravna z vašimi osebnimi podatki v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vsi podatki so hranjeni in jih ne posredujemo tretji osebi.

Pri urejanju spletne strani se trudimo za točnost in doslednost informacij. Kljub temu pa je civilna in kazenska odgovornost za stvarne in pravne napake v informacijah popolnoma izključena. DarkaSpa oz. Darka Puc s.p ne odgovarja za posredno ali neposredno škodo in neprijetnosti, ki bi kupcu lahko nastale zaradi uporabe morebiti netočnih, nepopolnih ali napačnih informacij, ki bi se pojavile na tej spletni strani.

Vsa vsebina, vključno s slikami, besedili na tej spletni strani je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, v mejah veljavnih predpisov. Prepovedana je vsakršna javna raba, kopiranje ali druge oblike presnemavanja celotne vsebine ali posameznih delov teh strani brez predhodnega pisnega soglasja ustreznih občinskih služb in/ali avtorja strani.

bottom of page